INFLYTTNINGSFEST NÄSTA!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!! Nu kan vårat gemensamma liv börja på riktigt, igår sa killarna me lägenheten att den blir våran! Så bäst för dom att dom inte krånglar för fy faan va den lägenheten e bra!
Den har:
3 rum
diskmaskin
tvättmaskin och tummlare
elutag i badrum
inglasad balkong

Hallen är bra och i den finns några stegs gång med garderober in te toaletten. Köket är så som jag vill ha de dvs köksdel å sen bordsplats. Finns ett litet sovrum där ja kan drömma mig bort till spjälsäng och bebisgråt! Balkongen är nydlingen inglasad men hyran är fortfarande låg å bra.

Det ska kaklas nytt i köket och tapeserats i kök,sovrum, hall och vardagsrum! inget är akut utan kan snällt vänta tills ja har sparat en liten buffert!!!!

Åå älskaling va roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Älskar dig!

Lilla farbror me basker!

Igår när ja gjorde min dagliga runda på Lidköpings gator möttes min blick av en söt mycket unik farbror i basker å glasögon! Vi bytte ett leende och så gick vi om varandra, inte mer me de. Men ibland så känner man att de klickar å de kände ja me denna långa farbror, han hade en härlig livs berättelse! De riktigt ja kände på mig, verkar va en härlig gubbe me humöret på topp! Senare på dagen efter tandläkarbesöket som gick riktigt bra, lite tårar men jag genomförde iaf sprutträningen! Hejja mig! Men då iaf, em solen var underbar och värmen den samma! Så skulle ja kika på en lägenhet, förhoppningsvis den som ja å Axel kommer leva lyckliga i. Den ligger på ett ok läge, ok stolek, ok golv, ok ballkong ett fint nykaklat badrum me badkar och ett kök som har den planlösning som jag vill ha. Jag fick en bra kännsla, med lite yngre inredning, nya tapeter, nytt kakel i köket och nya köksluckor så kommer den lägeheten bli jätte fin! Mäklaren va en lite skäggig gråhårig man med ett glatt leende, precis de ja söker hos en man! Han gav ett bra intryck å bättre blev de när ja stötte på han lite senare när han gick från lägeheten så stod han där me farbror me basker! Hur galet e inte de?!
Jag är en person som går på magkänska, kör på känsla å de tänker ja verkligen göra nu! Vilket samanträffande!
Klart ja vill ta över farbrors lägenhet, hoppas han bjuder på några härliga livshistorier när vi skriver på papprena!
Axel ska kolla på lägenheten på lörda, mäklaren ska visa lägenheten på sin lediga tid! Hur snällt e inte de!


Nu ska ja iväg och jobba mina ynka 4 timmar på Solgården... Ja e utbildad å värd mer timmar!

VECKANS "MÅL"

Åka te campus å skriva på mitt matte B papper
♥ Sätta mitt namn på Axel brevlåda så ja får mitt matte papper hit
♥Köpa present te pappa


Namnsdagsbarnet!

17maj, Norges national dag och min Rubens namnsdag! Fick ingen present av Axel men dock en liten söt lapp på frukostbordet, de e de lilla som räknas<3  Ja e tjatig å ja skrattar när du tappar mackan på golvet men Ooo va ja älskar dig, så himla underbart när man märker hur kärleken växer för var dag som går!
Idag begav du dig upp te jämtland igen för en veckas hårt jobb upp i vindkraftsverken, ja saknade dig så fort du gav mig din hejdåjagälskardig puss i morses men ändå kan ja lite me glimten i ögat säga att de e rätt skönt när du inte e hemma! De blir licksom lite mera städat å mindre trångt när du e hemma!



Veckans "MÅL"

Skriva ut och lämna in CV te vara (onsda)

♥ Evt fika me Emma & Denise (imön tisda)

♥ Betala mina foton

♥ Prata natt jobb me Sandra och även ha mys me på Lina

♥ Gå te tandis och klara av att ta sprutan i munnen utan att gråta. DE KLARAR DU! (onsda)


Förra onsdagen började jag me min tandläkar/sprut träning. Nu på onsdag ska vi försöka oss på sprutan, hoppas det går bra.
Vill verkligen berömma Veronika som e den som jag hoppas ska förvärkliga min dröm om gråtfria tandläkarbesök, gick bra sist så hoppas de går bra denna vecka också. Skönt att se att de finns några innom vården som låter människan ta tid på sig, går inte att stressa med människor. Allt tar sin tid.

Som den lax älskare jag är!

Idag slår vi på stort, jag har äntligen gått å köpt oss lite lax te midda idag! Axel har inte gillat de innan men jag har låtit hans mor å far tvångs äta de på kalas de senaste året! Ja gillar lax å de vet dom, gull! Så nu kan vi båda njuta av den goda fisken!
Min mammas stora dröm, att jag jobbar i en körv möj.
Min stora dröm, få jobba i en fisk bil.
Äpplet faller inte långt från päronet, eller hur är de man brukar säga?!


I förgår va vi på visning på lägenhet, den som vi VERKLIGEN vill ha! Den är kanske inte så mycke för världen men för oss är den perfekt! Men de e den tydligen för ett annat par med för fasiken va priset stiger... För någon månad sa vi inte mer än 230 MAX... Ska man skratta eller gråta? E paus på budgivningen te imön så vi får la se hur de blir, i nu läget känns de bara som att vi skiter i hur mycke den går för bara vi får den.. Ingen bra inställning... Men va tusan vi kan inte bo här i sketna 1an tills vi stryper varandra..  Så snälla önska oss ett ärligt LYCKA TILL!

Mina mål för veckan e redan klart å betalt!

 


Min egen livscoach!

Mina sista månader under betalfri fri tandvård vingar ska nu utnyttjas till max! En dag i veckan ska jag sprut/tandläkar tränas! Varför kom ingen på det tidigare? Tänk om de skulle kunna bli så underbart att man slappa lipa så fort tankarna va tillbaka inne hos tandläkarrummet och inte i den varma sköna sommardag som den måste vara för att inte få panik... Stört löjligt egentligen, blir arg när ja tänker att mina små ynka problem inte e nåt i jämförelse med afrikanska barn som gråter när läkaren sätter dom i en balja med vatten ihop om att hud och fastbrända kläder ska mjukna så att de finns chans att skilja dom åt, föräldar vars barn dör i förtidig ålder... Så mycke olycka och missär de finns ute i världen, ändå tycker ja så jäkla synd om mig själv ibland!
Inte bara färäldrar utan hela jäkla samhället e en enda stor curlingfamn...

Dags att ta tag i livet nu rebeckaemmylouhansson, har du inte råd att gå te en riktig livschath får du bannemej se till å vara en själv!


VECKANS "MÅL" LISTA!

♥ Lämna in ansökan om matte B. (imön onsdag)

♥ Va me Sandra & Lina (imön onsdag)

♥ Lägga bud på lägenhet (imön onsdag)

♥ Ringa chefen å fixa ledigt för brölops helgen i juni (imön onsdag)


RSS 2.0