En jävligt bra vecka!

Heej! Den här veckan kommer va bland den bästa på hela året! Jag och Axel har börjat gå varandra på nerverna nu i lilla 1an, har inte stödat på en månad så de är bara stökit å trångt... Känns onödigt att städa när vi snart ska flytta, haha vadå lata! Men nu har Axel iaf åkt iväg upp te Gävle, åkte i söndags å kommer hem på torsta! Han kommer säkert inspringandes te banken precis innan 17.00! Då ska vi skriva på papper och få nyckeln te lägenheten!!!!!!!! Så JÄVLA underbart!

Men tapeter har vi inte valt än, blev lite dumt nu när Axel åkte bort men de löser sig alltid!
Vi vet ju på ett ungefär hur vi vill ha de i vardagsrummet, kök och hallen nu! Bara sovrummet som e lite bestävligare! Ska ju vara en lugn trivsam oas som vi båda trivs i! Inte lät när man e så olika!
Men olikheterna växer oss samman, hade vart lite för enkelt om vi båda tyckte samma! Love ya!

Nu i veckan kommer även min älskade stora syster å hennes 4barn!!!! Alltid lika kärt uterseende, önska ja fick ha dom runt hörnet jämt! Familjen är viktig för mig, ja saknar kärnfamilj. Men man kan inte alltid få de man vill ha, bara hoppas att jag och Axel lyckas bättre! Hoppas veckan gårt fort te torsdag men sen får den gärna stanna upp. Vill ha syster å varmt väder läänge! 

Hihi nästa vecka blir inte heller så dum, jag fyller ju nämligen år då! 21, helt jävla galet va stor ja bröjar bli!! Älskar 2010, året då allt händer och jag blir självständig och start! Halva året har gått, spännande att se vad mer det har att erbjuda! 

 Nu ska ja laga lite mat innan ja drar iväg te jobbet! Sen är de redan onsdag! WOHO!
PUSS 

Bananlådor!

Hej! Nu har jobbet på kortis äntligen tagit start och dagrna har rullat på fint, kommer bli en toppen sommar!

Idag börja ja riva lite i skåpen, plockat ner en liten del av all bröte som finns i lilla 1an ner i bananlådor! De e en viss känska måste ja säga, när de packas upp börjar en ny del av livet som kallas sambo liv, leva lyckliga i alla sina dagar! Här om dagen fick ja sån jäkla härlig känska, ja älskar Axel mest av allt på denna jord men ibland bland allt tjat å fula ord glöms det bort. Men iaf, då när ja satt där emte han i bilen, såg mot han och kände världens finaste kän¨sla så kände jag mig så jäkla stolt över att få vara just Axels flickvän! Han är helt ärligt verkligen hur bra å fin som hellst, vanliga ord från en flickväns mun men tyvärr är de inte sanning alla gånger. Men tror mig, de är mina! Jag älskar dig axel erik oskar nyqvist<3 Du är bättre än alla, du är min!

Man måste vårda sina relationer, ta hand om er...

De enda som vi e överens om i våran nya lägenhet är hur hallen ska se ut, kommer bli precis som ja vill ha de! Personligt och hur mysigt som hellst, åå va ja längtar! Längtar så mycke att ja inte ens räknar ner till min födelsedag, flytten är viktigast! 2010 håller måttet än, kommer bli ett galet bra år! Peace!

Puss puss hade gött!

Ibland e man så där lite extra lycklig!

Hej!! Igår när jag satt på Axels systers altan i väntan på att hon å barnen skulle komma hem så stor njöt ja verkligen! Axel va i köket å fixa kaffe å ja bara satt där i stolen å blunda, lyssnade på naturens alla magiska ljud! Vinden i träden, fågelsång, insektsljud, kossor och allt annat som ja inte ens vet vad det är men bara finns där!
Ja minns precis när ja senast hade samma underbara känsla, de var för 4 år sen, jag låg en sensommar dag ute å gräset med min katt å räknade matte! Solen värmde sina sista grader innan vintern var på ingång, jag sög i mig all energi solens strålar gav mig och jag kände mig lyckligast i världen! Jag var ensam hemma i huset i Håkantorp och jag ringde min lilla mormor som sällskap, vi hade det där underbara samtalen som man bara kan ha me en många år äldre människa! Att få prata om livet me någon som upplevt det är en känsla som inte går att beskriva med ord.

Livet börjar kännas underbart igen och jag är glad på heltid! Jag börjar bli samma gamla vanliga Bäckiz som jag älskar, jag älskar att vara jag!

Snart ska jag ta årets första dopp me goda vännen Lina, en dag på svalnäs med skratt förlänger livet många dagar! Ikväll ska jag å Axel åka te hans syster Johanna igen, stortrivs me hans familj! Idag har Johanna fått en ny familjemedlem, en liten valp! Kommer bli helmysigt, barn i alla dess former är bland de finaste på jorden!

Nu ska jag iväg och njuta av livet, mitt liv♥

Om 2veckor är vi sambo! Jag älskar det redan!


RSS 2.0